Report inadequate content

SV TCL & Associates Probe Company kjøper eiendeler

{
}

SV sonde kjøper eiendeler fra Tokyo katoden Laboratory

SV sonde Pte. Ltd ("SV"), en av verdens ledende leverandører av høy ytelse sonde kort, kunngjorde i dag at det har inngått en forretningsavtale for overføring til å kjøpe visse sonde kort virksomhet, teknologi, immaterielle rettigheter og eiendeler i Tokyo katoden Laboratory ("TCL"). Dette oppkjøpet vil skape en sterkere produktportefølje for SV, plassere selskapet i en mer konkurransedyktig posisjon i IC testing markedet og gi SV sonde en betydelig fordel med tilgang til store japanske sonde kort markedet.

SV Probe får TCLS aksjer i datterselskaper i Singapore, Taiwan, Hong Kong og Guangzhou, Kina, sammen med eiendeler og virksomheten av TCL og datterselskaper Japan, holdt eller brukt i markedsføring, produksjon og distribusjon av visse sonde produkter.

TCL er en sonde kort produsent basert i Japan med en betydelig produksjon og distribusjonsnettverk i Asia. TCL besitter sterke sonde kort evner, spesielt CMOS Image Sensor (CIS) og Liquid Crystal Display (LCD), som brukes hovedsakelig i smart-telefoner, tabletter, digitale kameraer og andre bildeenheter. TCL har utviklet proprietære cantilever sonde materialer samt bygge og forsamlingen prosesser som Utvid funksjonaliteten av produkter benyttet i annen enhet teste applikasjoner. Som et resultat, har TCL fått en rekke sentrale CIS, LCD og logikk/SOC kunder i Japan og i hele det asiatiske markedet.

"TCLS omfattende kunnskap i sonde kort teknologi og sterke kunderelasjoner vil opprette nye forretningsmuligheter for SV sonde," sa Mr. Kevin Kurtz, President & CEO i SV sonde. "Dette oppkjøpet gjør SV sonden å øke sin deltakelse i verdifullt og betydelig japansk sonde card markedet."

Mr. Naotake Okubo, CEO av TCL, diskutert oppkjøpet, "foreløpig TCL gjennomgår sivile rehabiliteringsprosessen. Denne virksomheten overføringsavtalen vil at våre kunder skal fortsette å motta høykvalitetsprodukter og tjenester fra en forpliktet og erfarne kortprodusenten med minimal avbrytelse for sin virksomhet."

Sonden er viktige verktøy i elektrisk testing av halvleder wafere før de er terninger, pakket og samlet i elektroniske produkter som tabletter, smart telefonene, datamaskiner og digitale mediespillere.

{
}
{
}

Leave your comment SV TCL & Associates Probe Company kjøper eiendeler

Log in to Obolog, or create your free blog if you are not registered yet.

User avatar Your name